PROJECT SPACE

REFLEX Project space is situated on the North side wall of the entertainment club The Vault, down from the corner of Ruthven and Russell Streets, Toowoomba.

The wall is measured 470cm across and 740cm high.

The project allows artists Kyle Jenkins and Tarn McLean to invite up to three artists a calendar year to contribute a wall painting, in turn expanding the conceptual intentions associated with each individual artists practice.

Image 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s